Δολοφονία στην Κω: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μπαγκλαντεσιανός – Επιμένει ότι δεν σκότωσε την Αναστάζια

191

mpaglades_anastazia_neo_xr

Δύο νέα βίντεο τον δείχνουν να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας, δύο μέρες μετά

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Σύμφωνα με το Mega, ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές, επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, παρά το γεγονός ότι είδαν το φως της δημοσιότητας δύο νέα βίντεο που τον δείχνουν να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας, δύο μέρες μετά.

 

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας γειτονικού του σπιτιού να κατευθύνεται πεζός προς το σημείο της δολοφονίας. Έντεκα λεπτά μετά, επιστρέφει περνώντας από τον ίδιο δρόμο. Δείχνει ανήσυχος και συνεχώς μιλάει στο κινητό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πήγαινε να ελέγξει αν η σορός της άτυχης κοπέλας παρέμενε θαμμένη στον θάμνο στις Αλυκές.

Παρά τις προσπάθειές του να πείσει τις δικαστικές Αρχές ότι είναι αθώος, σειρά λαθών που έκανε το μοιραίο βράδυ τον «έκαψαν».

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο 32χρονος και η 27χρονη πάνω στη μοτοσικλέτα να φεύγουν από το σπίτι του στο Μαρμάρι. Είναι λίγα λεπτά πριν από τις 23.00 εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε ότι άφησε την Αναστάζια σε ταβέρνα προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της.

Όμως οι αστυνομικοί θα διαπίστωσαν από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, ότι όχι μόνο δεν είχε αφήσει την κοπέλα στο σημείο όπου υπέδειξε, αλλά ότι την οδήγησε στον υγροβιότοπο στις Αλυκές, όπου το Σάββατο (17/6) εντοπίστηκε το πτώμα της.