Δολοφονία Μακρή: «Δεν έχω πια κουράγιο» λέει η Βικτώρια Καρύδα

506

viktoria_karyda_makris_xr

Εκτέλεσαν τον βασικό μάρτυρα 7 μέρες πριν, αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα – Τι λέει το γνωστό μοντέλο στο protothema.gr  –  Για τις 19 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη

Η χήρα του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, μιλά στο protothema.gr για τη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της που πήρε αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου. Η κ. Καρύδα παρέστη στο Εφετείο με τον συνήγορο της κ. Γιάννη Μαρακάκη ενώ νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι η δολοφονία του Βούλγαρου μάρτυρα απο τον Μεξικανό drug dealer που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου του «Αυστραλού».

Το γνωστό μοντέλο, αναφέρει πως δεν γνώριζε για την εξέλιξη που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ στο φύλλο της 19ης Φεβρουαρίου τονίζοντας πως «Δεν το γνώριζα. Όμως τι περιμένεις απο αυτούς τους ανθρώπους; Κακοί άνθρωποι. Δεν είναι καν άνθρωποι…», λέει και με τη φωνή της να αποτυπωνει τον πόνο της ψυχής της και την αγανάκτιση που την «πνίγει» ολα αυτά τα χρόνια, συμπληρώνει «Δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου. Είμαι τόσο κουρασμένη απο όλο αυτό που ζω. Περιμένω να γίνει η δίκη και να δικαιωθώ. Να είναι δικαιη δίκη, όπως την πρώτη φορά. Αυτο ολο με καταστρέφει. Δεν θέλω να ξαναδω αυτους τους ανθρώπους που τους έβλεπα μέρα παρά μέρα στα μάτια μου. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα