Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο»

432

Starovas

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για την απώλεια που τον έχει σημαδέψει και με το χιούμορ που τον διακρίνει αποκαλύπτει αν σκοπεύει να παντρευτεί για τρίτη φορά
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην απώλεια που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί, στη σχέση που έχει με την κόρη του ενώ απάντησε με χιούμορ αν θα ξαναπαντρευτεί.

Η απώλεια της μητέρας του

Μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του λέει: «Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή. Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Επαγγελματικά, μαγειρική, #metoo και προσωπική ζωή

Για τις επαγγελματικές του επιλογές ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω.  Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά… Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor… Θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο #metoo λέγοντας: «Για το #metoo όλος ο κόσμος γνώριζε και εγώ, εμείς το έχουμε περιορίσει μόνο στην showbiz, αλλά καλώς άρχισε. Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς. Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας. Είμαι στον ΣΚΑΪ στο «όλα good» με τα παιδιά κάνουμε πρόβες για μια παράσταση και στον ΑΝΤ1 στο σίριαλ του μάρκου Σεφερλή».

Πηγή: protothema.gr