Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μεγαλώνει η οικογένειά μας, έγραψε σε μια αινιγματική ανάρτηση

132

dimitraalexandraki2902

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, την Κυριακή 14 Απριλίου. Μέσω story, το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία από μια τούρτα γενεθλίων με σχέδια που παρέπεμπαν σε θάλασσα, καράβι και καπετάνιο και έγραφε «χαρούμενα γενέθλιά κάπτεν μου».

Χωρίς να εξηγεί σε ποιον ακριβώς αναφέρεται, η Δήμητρα Αλεξανδράκη άφησε να εννοηθεί ότι η τούρτα είναι για τα γενέθλια του συζύγου της.
alexandraki

Το μοντέλο έγραψε τον αριθμό 41 και μετά έκανε μια ερωτική εξομολόγηση, η οποία έχει ως εξής: «Μεγαλώνουμε μαζί… Μεγαλώνει η αγάπη μας… Μεγαλώνει και η οικογένειά μας… Να σε χαίρομαι, να σε απολαμβάνω και να σε τρελαίνω για πολλά χρόνια ακόμα. Σ’ αγαπάω έρωτά μου».

Πριν λίγες μέρες, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου σου» όπου και επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί, αποφεύγοντας όμως να πει περισσότερα για την ταυτότητα του συζύγου της, παρά μόνο ότι τον λένε Δημήτρη. Όταν η Ελένη Τσολάκη τη ρώτησε, πότε θα φορέσει η ίδια νυφικό για τον δικό της γάμο και όχι για διαφήμιση, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστό, ότι έχει ήδη παντρευτεί. Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη και σηκώθηκε από τη θέση της, για να ευχηθεί στην καλεσμένη της και να τη φιλήσει.

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε αρκετές φορές ότι δεν θέλει να συζητάει καθόλου για τον γάμο της, ούτε και να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Όσο για το ότι δεν έχει δείξει το πρόσωπο του συζύγου της, Δημήτρη, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμη η στιγμή να δημοσιευτεί κάποια φωτογραφία του.

«Όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει η φωτογραφία» είπε για την ημέρα του γάμου της και στην πορεία τόνισε ότι «δεν είχαμε ούτε μπομπονιέρες ούτε τίποτα, πήραμε ευχή». Όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες, όπως το τι νυφικό φόρεσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αρνήθηκε να απαντήσει.