Δανάη Μπάρκα για τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Με σοκάρει που τα λέει όλα αυτά»

196

danai_mparka_-_maria_solomou

«Η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια» ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο podcast της για τις κοπέλες που κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους από πολύ νεαρή ηλικία.

Τις δηλώσεις αυτές θέλησε να σχολιάσει η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε: “Γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…».

«Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “Όχι, οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ανέφερε στο τέλος.

Τι είχε πει η Μαρία Σολωμού
«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά», είπε αρχικά στο podcast της.

«Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη», πρόσθεσε στη συνέχεια.