Χριστούγεννα στα καταστήματα ΟΠΑΠ με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ

118

Νέοι εορταστικοί λαχνοί με πολλές ευκαιρίες για κέρδη και ειδική περιοχή για ευχές

Οι γιορτές ξεκινούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ – Νέοι Χριστουγεννιάτικοι λαχνοί με πολλές ευκαιρίες για κέρδη και ειδική περιοχή για ευχές

Σε εορταστικό κλίμα έχουν μπει ήδη τα καταστήματα ΟΠΑΠ,  με το ΣΚΡΑΤΣ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. «Οι χριστουγεννιάτικοι λαχνοί ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι μια οικονομική και εύκολη επιλογή δώρου, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για ψάξιμο ή  για αυτούς που θέλουν να συμπληρώσουν κάτι επιπλέον στο δώρο Χριστουγέννων που έχουν επιλέξει», τονίζει ο κ. Κλήμης Μιχαλαριάς, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω. 

«Ο κόσμος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία λαχνών, που είναι ήδη διαθέσιμοι και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για κέρδη, αποτελώντας την ιδανική επιλογή Χριστουγεννιάτικου δώρου», υπογραμμίζει.

ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ και στις ονομαστικές εορτές

Οι βιτρίνες στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους. Το κατάστημα του κ. Μιχαλαριά, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 13, έχει ντυθεί χριστουγεννιάτικα και υποδέχεται καθημερινά τον κόσμο σε εορταστικό περιβάλλον.

σκρατσ1 Κλήμης Μιχαλαριάς, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω

«Ο κόσμος παραδοσιακά δοκιμάζει την τύχη του περισσότερο τις εορταστικές περιόδους και η κίνηση στο κατάστημά μας είναι αυξημένη. Τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ έχουν την τιμητική τους, καθώς αποτελούν ένα εναλλακτικό δώρο όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά και για τις ονομαστικές εορτές, όπως αυτές της Άννας, του Σπύρου και του Λευτέρη, που πλησιάζουν», σημειώνει ο κ. Μιχαλαριάς

«ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» 

αστερ

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ», αξίας 10 ευρώ, προσφέρει κέρδη έως και 100.000 ευρώ. Είναι το πρώτο Χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας, ενώ όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ. Διαθέτει και αυτό ειδική περιοχή για ευχές, ενώ διατίθεται με τον δικό του ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια συσκευασία δώρου.

«ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ»

100000

Το νέο ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» κοστίζει 2 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 100.000 ευρώ. Στη μέση του λαχνού υπάρχει μια ειδική τσάκιση, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό ή σαν στολίδι. Διαθέτει, επίσης, ειδική περιοχή για ευχές.

«ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ 500.000€»

pentakosia

Τα «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ 500.000€» κοστίζουν 5 ευρώ, με το μέγιστο έπαθλο που μπορεί να διεκδικήσει κάποιος να ανέρχεται σε 500.000 ευρώ. Προσφέρουν, παράλληλα, την καλύτερη συνολική πιθανότητα κέρδους από τα περισσότερα ΣΚΡΑΤΣ της ίδιας αξίας.

«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ»

kerdi

Το ΣΚΡΑΤΣ ημερολόγιο «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ», το οποίο κοστίζει 15 ευρώ, μοιράζει κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, ενώ ένας στους τρεις λαχνούς κερδίζει. Οι παίκτες αποκαλύπτουν ένα πεδίο κάθε ημέρα, σαν μια αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά. Υπάρχουν 31 συν 1 ευκαιρίες για κέρδη.