Χρήστος Σπανός: Με τη σύζυγό μου είπαμε «πάμε να κάνουμε παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί»

137

spanos30

«Δεν θα παντρευόμασταν, τελευταία στιγμή έγινε» πρόσθεσε

Ο Χρήστος Σπανός μίλησε για τη σχέση με την κόρη του αλλά και την σύζυγό του, με την οποία μετράει πολλά χρόνια σχέσης.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και είπε αρχικά για το παιδί του: «Με την κόρη μου μας περνάνε για ζευγάρι. Πολλές φορές θεωρούν ότι είναι η κοπέλα μου. Η Μαρίνα έχει σπουδάσει και ηθοποιός αλλά ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού. Είμαι πολύ φροντιστικός και τον ρόλο του μπαμπά τον έχω σε πολλούς ανθρώπους, ή του μεγάλου αδελφού».

Στην πορεία, ο Χρήστος Σπανός ανέφερε για τη σχέση που είχε με τον γάμο μικρότερος, ότι: «Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν θα παντρευόμασταν, τελευταία στιγμή έγινε. Κάναμε τον πολιτικό γάμο για να μπω στον τοκετό. Παντρεμένοι είμαστε 22 χρόνια αλλά σε σχέση λίγο παραπάνω.

Ξεκινήσαμε με την σκέψη ότι πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί. Μυστικά δεν υπάρχουν! Αλλά πέραν από το να ποθείς έναν άνθρωπο, πρέπει να τον θαυμάζεις κιόλας. Τη μόνη προσπάθεια που κάναμε ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν το πώς θα μοιραστούμε τον χρόνο μας. Δεν υπήρχε αυτό το ότι “είμαστε μια οικογένεια”. Όταν ερωτεύτηκα είπα “με εσένα θα κάνω παιδί”. Με τις δουλειές που κάνουμε δεν υπάρχει χρόνος. Εάν ερχόταν δεύτερο παιδί θα χαλούσε όλο αυτό».

Τέλος, ο Χρήστος Σπανός είπε: «Όταν θέλω κάτι δεν κολώνω. Κότα μπορεί να είμαι σε άλλα πράγματα! Αν θέλω κάτι θα το κάνω ειδικά όταν έχει μέσα συναίσθημα. Δεν μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δεν λένε την αλήθεια. Οι “κότες” σίγουρα κερδίζουν κάπου! Εμένα με κάνει ευτυχισμένο να είμαι με ανθρώπους που γουστάρω. Είμαι κοινωνικό άτομο».