Χρίστος Αντωνιάδης: Η πρώτη δημοσίευση του τραγουδιστή με τα δίδυμα

423

Adoniadhs__1_

«Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας» τόνισε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του στο Instagram

Ο Χρίστος Αντωνιάδης εδώ και λίγες ημέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύντροφός του, Αφροδίτη Τσώνου, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Μετά από πολλές δυσκολίες, το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μάλιστα, ο Χρίστος Αντωνιάδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, δύο φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, μία με την σύζυγό του και μια των νεογέννητων παιδιών του θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον γιατρό μας Δημήτρη Γιακουμακο, αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια του στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας. Σε ευχαριστώ αγάπη μου για τα παλικάρια μας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Christos_Adoniadhs

O τραγουδιστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day: «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους. Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και πλέον…. χορεύουμε κιόλας» είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 12:25 το μεσημέρι ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου, έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, με καισαρική. Τα δίδυμα αγοράκια γεννήθηκαν οκτώ μηνών και δύο ημερών.