Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του και η μεγάλη αγκαλιά του ηθοποιού

522

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μιλά με περηφάνια για τον γιο του!


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε αρχικά για το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ένας Κόσμος», που θα προβληθεί στον Alpha την Κυριακή 31 Μαρτίου!

Αφορμή γι’ αυτό το «ταξίδι» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υπήρξε η πρόσκληση της ActionAid Hellas. Δύο εβδομάδες διήρκεσαν συνολικά τα ταξίδια σε Γκάνα και Νεπάλ, με τις κάμερες να καταγράφουν συνέχεια και τα συναισθήματα να εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Πόλεις καινούργιες, τοπία πρωτόγνωρα, κόσμοι διαφορετικοί.

Ο Χριστόφορος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Μετέφερα στα παιδιά της Αφρικής και του Νεπάλ τα γράμματα των ανάδοχων γονιών τους… Η καθημερινότητά μου μετά από αυτό το ταξίδι είναι διαφορετική, δε θέλω όμως να λέω μεγάλα λόγια!»!

Και αποκάλυψε: «Επόμενο project μου είναι μία ταινία. Τελείωσε το σενάριο και κάνω τις τελευταίες διορθώσεις… Με το καλό σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε γυρίσματα»!

Ο δε πατέρας του Χριστόφορου μίλησε με συγκίνηση και περηφάνια για τον ηθοποιό και για το ντοκιμαντέρ. Δεν πρόλαβε όμως να τελειώσει τα λόγια του και ο Χριστόφορος έτρεξε και τον έκανε μία μεγάλη αγκαλιά! Δείτε πατέρα και γιο να μιλούν στην κάμερα!