Χάρι Στάιλς: Τραυματίστηκε στο μάτι από αντικείμενο που του πέταξε θεατής σε συναυλία στη Βιέννη

155

xari-stiles

Θύμα της νέας επικίνδυνης «μόδας» έπεσε στη Βιέννη ο 29χρονος τραγουδιστής

Θύμα μιας ανησυχητικά αυξημένης «μόδας» στις συναυλίες με θεατές να πετούν αντικείμενα στους τραγουδιστές έπεσε ο Χάρι Στάιλς σε συναυλία που έδωσε στη Βιέννη της Αυστρίας το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 29χρονος τραγουδιστής δέχθηκε κάποιο άγνωστο αντικείμενο στο μάτι.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Στάιλς δέχθηκε το αντικείμενο στο μάτι ενώ περπατούσε πάνω στη σκηνή με αποτέλεσμα να λυγίσει από τον πόνο.

Δείτε το βίντεο:

«Γιατί συνεχίζουν να το κάνουν αυτό, να πληρώνουν χρήματα για να είναι στις μπροστά θέσεις προκειμένου να κάνουν αυτό. Είναι πολύ κουραστικό» σχολίασε χρήστης του twitter. «Αυτή η “κουλτούρα” της ρίψης αντικειμένων θα “σκοτώσει” τις συναυλίες και τα φεστιβάλ που θα γίνουν πιο ακριβά και πιο κλειστά» έγραψε ένας δεύτερος. «Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πετάνε αντικείμενα και πολύ περισσότερο γιατί στοχεύουν στο πρόσωπο» σχολίασε ένας τρίτος χρήστης του twitter.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί τις τελευταίες εβδομάδες σε συναυλίες των Bebe Rexha και Drake με την Αντέλ να φτάνει στο σημείο να «απειλήσει» θεατές προκειμένου να μην μπει το όνομά της σε αυτή την ιδιόμορφη λίστα.