Χάιντι Κλουμ: Ανέβασε φωτογραφία από τα παλιά

281

heidi_klum

Η Γερμανίδα καλλονή θυμήθηκε το παρελθόν της

Η Χάιντι Κλουμ στα 49 της είναι σε φανταστική φόρμα και πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ. Η Γερμανίδα καλλονή μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στο Instagram.

Στην τελευταία της ανάρτηση επέλεξε να ανεβάσει κάτι από το παρελθόν. Η Χάιντι δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη φωτογραφία η οποία όπως φαίνεται μετρά κάποιες δεκαετίες πίσω.

 

Η ίδια πάντως παρόλο που τα χρόνια περνούν μεγαλώνει σαν το καλό κρασί και όπως έχει πει σε συνέντευξή της για να διατηρείται και γυμνάζεται και ακολουθεί σωστή διατροφή.

Καθίσματα και πηδηματάκια είναι μερικές από τις ασκήσεις που προτιμάει προκειμένου να μένουν τα οπίσθιά της στο ύψος τους. Όσο για την κοιλιά της κάνει πολλές ασκήσεις που στοχεύουν στους κοιλιακούς και στην επίπεδη κοιλιά.

Λατρεύει το τρέξιμο. Είτε είναι στο διάδρομο ενός γυμναστηρίου είτε είναι στους δρόμους της Νέας Υόρκης της αρέσει να τρέχει γύρω στα 4 χιλιόμετρα κάθε πρωί.

Τι γίνεται, όμως, όταν δεν προλαβαίνει να κάνει καθόλου γυμναστική μέσα στη μέρα λόγω των πολλών της υποχρεώσεων;

Όπως λέει ακολουθεί μία σωστή διατροφή δεν νιώθει τύψεις αν μία μέρα δεν καταφέρει να γυμναστεί. Αυτό που προσπαθεί να κάνει καθημερινά είναι να κοιμάται στις 9 το βράδυ και να ξυπνάει στις 6 το πρωί για να προλαβαίνει όλες τις υποχρεώσεις της.

Όσο για το διατροφικό της πρόγραμμα η Χάιντι τρώει πολλές σαλάτες και γερμανικά σπιτικά φαγητά τα οποία φτιάχνει η ίδια. Αποφεύγει τα γλυκά, οτιδήποτε επεξεργασμένο και τις λιπαρές τροφές. Το ίδιο ακριβώς έκανε και μετά από κάθε εγκυμοσύνη της πράγμα που συστήνει σε κάθε νέα μαμά που θέλει να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.