Αρχική Media Birkin bag: Γιατί η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο είναι το ιερό...

Birkin bag: Γιατί η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο είναι το ιερό δισκοπότηρο του στυλ και το απίστευτο παρασκήνιο με τη λίστα αναμονής

598

Hermès Birkin Bag Prices: How Much and Are They Worth It | Who What Wear UK

Η ιστορία λέει ότι ο Dumas σκιαγράφησε την ιδέα της πιο περιζήτητης τσάντας που έγινε ποτέ, στο πίσω μέρος μιας σακούλας «εναέριας αδιαθεσίας».

 

Χρησιμοποίησε το αρχέτυπο κλεισίματος της τσάντας HAC, (Haut a Courroies) μιας ψηλής τσάντας με δύο λαβές που προοριζόταν αρχικά για τη μεταφορά της χειροποίητης σέλας Hermes. Η κύρια χρήση των τσαντών HAC είχε ήδη μετατοπιστεί στα ταξίδια την εποχή της τυχαίας συνάντησης του Dumas και της Birkin, οπότε ήταν φυσικό να προσαρμόσει το σχέδιο σε μικρότερο μέγεθος κατάλληλο για μικρά ταξίδια ή καθημερινή χρήση.

Η κυκλοφορία της πραγματοποιήθηκε το 1984, με την Βirkin να λαμβάνει το πρώτο μοντέλο της νέας της ομότιτλης τσάντας: μια μαύρη έκδοση Calf Box 35 εκατοστών, -σήμερα διατίθεται σε μεγέθη των 25 εκ, 30εκ, 35εκ και 40 εκ-  με χρυσό υλικό και τα αυθεντικά (και σήμερα αρκετά σπάνια) εξαρτήματα ιμάντα ώμου στο επάνω μέρος. Από το λανσάρισμα της, μέχρι σήμερα τόσο η Τζέην, όσο και υπόλοιποι υπερήφανοι ιδιοκτήτες της-από την Κέητ Μος που τη χρησιμοποιούσε για να βάζει τις πάνες της κόρης της μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν και τα κατόπιν παραγγελίας μοντέλα της, τη φοράνε όπως αρμόζει στο αντιφατικό, μπλαζέ dna της: με το κούμπωμα πάντα ανοιχτό. Κι αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλουν οι πελάτες από την Birkin, αυτό είναι απλώς, κι άλλες.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr