Αυτοκτονία 14χρονου: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του Μάκη

370

Τρομερές αποκαλύψεις που σοκάρουν και φέρνουν στο φως πρωτοφανή περιστατικά – Μητέρα μαθήτριας κάνει λόγο για άγριες επιθέσεις βίας με κλωτσιές, μπουνιές και ύβρεις – Καταγγέλλει πως είχε ενημερωθεί η διευθύνση του σχολείου, είχε σταλεί εξώδικο, είχε γίνει μήνυση και η υπόθεση είχε γνωστοποιηθεί και στο υπουργείο Παιδείας αλλά ουδείς είχε κινητοποιηθεί

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για bullying στο σχολείο του 14χρονου Μάκη, ο οποίος  έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τις ηλεκτρονικές συσκευές του νεαρού μαθητή, χωρίς να αποκλείουν  κάποιο σενάριο, αναζητώντας στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση. Την ίδια ώρα τα στόματα ανοίγουν και μιλούν ξεκάθαρα για  bullying στο σχολείο που φοιτούσε ο 14χρονος με πολλούς γονείς να καταγγέλλουν πως ο διευθυντής της σχολικής μονάδας γνωρίζει τα πάντα.

Νέα δεδομένα για την κατάσταση που επικρατεί τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, στο σχολείο του 14χρονου φέρνει στο προσκήνιο ένα βίντεο και μια καταγγελία που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ανήλικης μαθήτριας του σχολείου αυτού, από ομάδα κοριτσιών και αγοριών. Αυτός μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της, πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας, υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.

Διαβάστε στο Πρώτο Θέμα