Ατύχημα στην Κρήτη: Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα του

13842

Ατύχημα στην Κρήτη: Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα του

Το ατύχημα με το 2,5 ετών κοριτσάκι έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην Κρήτη.

Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στην Κίσσαμο Χανίων. Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Και οι δύο γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση, φέρεται ωστόσο να έχει πει προφορικά στους αστυνομικούς ότι δεν είδε ότι το κοριτσάκι που βρισκόταν στην αυλή.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Χανίων και όταν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, έγινε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Για τον 48χρονο πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

Το ρεπορτάζ του MEGA