Άσπα: Συγκίνησε η αδερφή του Mad Clip στα Mad VMA – «Eίναι σαν να είναι εδώ»

545

Άσπα: Συγκίνησε η αδερφή του Mad Clip στα Mad VMA – «Eίναι σαν να είναι εδώ»

Στα Mad Video Music Awards έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης (22/6) η Άσπα.

Η αδερφή του Mad Clip εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Αναστασία και εντυπωσίασαν με το ντουέτο τους.

Μιλώντας στις κάμερες, αφιέρωσε την εμφάνισή της στον αδικοχαμένο τράπερ και τα λόγια της «ράγισαν» καρδιές.

«Σίγουρα τον είχα στη σκέψη μου. Για μένα ο αδελφός μου είναι πάντα μαζί μου και τον κουβαλάω πάντα μέσα μου. Σήμερα είναι σαν να είναι εδώ, εγώ έτσι το νιώθω. Σίγουρα σε αυτόν αφιερώνω την εμφάνισή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι ο Mad Clip βραβεύτηκε για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Μπορεί» και η νεαρή καλλιτέχνιδα ήταν αυτή που το παρέλαβε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε φανερά συγκινημένη, η Άσπα.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».

Πηγή: in.gr