Αργυρούπολη: Ο 46χρονος καταγγέλλεται ότι απειλούσε μητέρα των παιδιών του… μέσα από τη ΓΑΔΑ

445

Σύμφωνα με τη γυναίκα μία από τις φορές που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν – Ο 46χρονος «νταής» δεν δίστασε να φτάσει στο σημείο να κρεμάσει το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού και ενώ προηγούμενως του είχε βγάλει τα δόντια

Ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του έδειξε το βίαιο πρόσωπό του ακόμα και πίσω από τα κάγκελα του κελιού της ΓΑΔΑ όπου και κρατείται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 46χρονοςκατά την κράτησή του στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση καταγγέλεται ότι  εστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Μάλιστα η γυναίκα δηλώνει πως ο 46χρονοςτην απείλησε τηλεφωνικά λέγοντάς της ότι θα είναι…  η επόμενη.  Η νεαρή γυναίκα η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά.

«Είσαι η επόμενη»

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001 όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002 ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη  με το βάναυσο πρόσωπό του. Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του 46χρονου«αφού με εξύβρισε μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Σύμφωνα με τη γυναίκα μία από τις φορές που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν. Μάλιστα δεν δίστασε να φτάσει στο σημείο να κρεμάσει το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού. Και όλα αυτά ενώ προηγούμενως του είχε βγάλει τα δόντια.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα