Αποχαιρετιστήρια μηνύματα από την oικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού: «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου»

299

Τζώρτζης Μονογυιός: Αύριο η κηδεία του στη Μύκονο

Τα μηνύματα της μητέρας και της αδερφής του Τζώρτζη Μονογυιού – Σε στενό κύκλο θα τελεστεί την Τρίτη η κηδεία – «Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου », αναφέρεται στην ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού στο Facebook

Το δικό τους αντίο λένε στον Τζώρτζη Μονογυιό οι συγγενείς του, μέσα από αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, λίγο πριν από την κηδεία του. Σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook έγραψε η μητέρα του: «Άγγελέ μου για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου».

271710785_618830152522667_2025111874256299736_n

Λίγο νωρίτερα, στην πρώτη ανάρτηση μετά το φρικτό τροχαίο στη Βούλα, με τη μοιραία Ferrari, προχώρησε η Κατερίνα Μονογυιού, αδερφή του θύματος.

Όπως γράφει στο Facebook, η κηδεία θα γίνει  «σε πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο».

«Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού στο Facebook:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα