Απίστευτη δήλωση του περιφερειάρχη Κ Μουτζούρη Χαριεντιζόμουν όταν έλεγα ότι με παρακολουθούν

816

Ο Κώστας Μουτζούρης νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου - ertnews.gr

«Καθόλου δεν υπήρχε καταγγελία εκ μέρους μου καθώς δεν διαθέτω και στοιχεία για να καταθέσω, το είπα χαριεντιζόμενος», ήταν η απάντηση του κ. Μουτζούρη.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Περιφερειάρχη Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη ότι θεωρεί βέβαιο πως τον παρακολουθούν. Την ώρα που το ζήτημα των παρακολουθήσεων έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας στη χώρα μας ο κ. Μουτζούρης σε δήλωση του σε εκπομπή του lesvosnews εκτίμησε ότι πάντα γίνονται παρακολουθήσεις και επί ΝΔ και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΠΑΣΟΚ απλώς αλλάζουν τα πρόσωπα.

Μάλιστα στην ερώτηση του δημοσιογράφου «ας πούμε ότι σας παρακολουθεί εσάς η ΕΥΠ» ο κ. Μουτζούρης έσπευσε να απαντήσει ότι είναι βέβαιο αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν οι 50 Υπουργοί και οι 13 περιφερειάρχες δεν παρακολουθούνται ποιος παρακολουθείται;» χαιρετώντας κιόλας τους ανθρώπους της ΕΥΠ λέγοντας «γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε».

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε στο 1.06 λεπτό του βίντεο:

Ωστόσο σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις αυτές ο κ. Μουτζούρης μίλησε στο 98.9 Alpha Radio και στον Τάκη Χατζή, ανασκευάζοντας τα όσα είπε.Όταν ο Τάκης Χατζής του είπε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή δήλωση και πως θα πρέπει να κληθεί για κατάθεση ο κ. Μουτζούρης τα γύρισε και απάντησε πως… χαριεντιζόταν όταν είπε πως τον παρακολουθούν!

«Καθόλου δεν υπήρχε καταγγελία εκ μέρους μου καθώς δεν διαθέτω και στοιχεία για να καταθέσω, το είπα χαριεντιζόμενος», ήταν η απάντηση του κ. Μουτζούρη.

Ακούστε τι δήλωσε στον 98.9 Alpha Radio και στον Τάκη Χατζή

Δηλαδή ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δηλώνει ανοικτά πως χαριεντίζεται με το νούμερο ένα πολιτικό θέμα αυτή τη στιγμή στη χώρα δείχνοντας να μην καταλαβαίνει τη σημασία που έχει το εν λόγω ζήτημα στην τελική για το κόμμα που τον στηρίζει. Αν ισχύει ότι έκανε πλάκα με ένα τόσο σοβαρό πολιτικό θέμα, τότε η ΝΔ θα πρέπει να ξανασκεφτεί τη στήριξή της προς το πρόσωπό του, αν όμως τα ανασκεύασε όταν βρέθηκε προ των ευθυνών του, τότε και πάλι ο κ. Μουτζούρης θα πρέπει να μάθει να στέκεται αντάξιος της θέσης του και των αρμοδιοτήτων του.

Όπως και να έχει, λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.