Απειλές, ξυλοδαρμοί, βιασμοί: Όλη η δικογραφία σε βάρος του πατέρα και του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

585

astinomikos-main11

Η κόλαση που ζούσε η 19χρονη στην Ηλιούπολη έρχεται στην επιφάνεια μέσα από την δικογραφία που συνέταξε η Διεύθυνση Εγκληματολογιών Ερευνών και τις κατηγορίες σε βάρος του αστυνομικού- συντρόφου της:  Εμπορία ανθρώπου, βιασμός κατ’ εξακολούθηση, απλή σωματική βλάκη και απειλή σε συνδυασμό με παραβάσεις των διατάξεων περί εξαρτησιογόνων ουσιών,  ενδοοικογενειακής βίας και μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ο Γολγοθάς της νεαρής γυναίκας ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών, όταν ξεκίνησε η κακοποίηση από τον πατέρα της! Στη συνέχεια αναζήτησε διέξοδο στο πρόσωπο του κατηγορούμενου αστυνομικού, αλλά  ουσιαστικά βρέθηκε φυλακισμένη να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη δικογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Ο κατηγορούμενος δημιούργησε προφίλ σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και εξώθησε τη 19χρονη στην πορνεία απειλώντας τη ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της.

Της έκλεινε ραντεβού και στη συνέχεια της αποσπούσε τα χρήματα που είχε ο ίδιος συμφωνήσει. Οι ξυλοδαρμοί και τα ναρκωτικά ήταν στην ημερήσια διάταξη.  Μέχρι που η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και ξεκίνησε η αποκάλυψη της υπόθεσης από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έλαβαν πρώτη την κλήση για να σπεύσουν στον τόπο του μαρτυρίου της

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα