Άντζελα Δημητρίου: Είναι πολύ δύσκολο για εκείνη, είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της, είπε η μάνατζέρ της

167

dimitriou_222

«Πέθανε μέσα στο σπίτι, δεν ήταν εύκολη κατάσταση καθόλου» πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα

Η Άντζελα Δημητρίου βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε τη μητέρα της την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Η Βάσω Καπώνη, η μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, μίλησε στον αέρα του «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου σχετικά με τη συναισθηματική κατάσταση της τραγουδίστριας και αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει η κηδεία της μητέρας της.

Αρχικά, η Βάσω Καπώνη δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο για την Άντζελα Δημητρίου. Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει, είναι δυνατή».

Στη συνέχεια, η μάνατζερ πληροφόρησε ότι η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου δεν ήξερε την κόντρα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς δεν καταλάβαινε. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν καταλάβαινε, δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση… Θα είχε στενοχωρηθεί πολύ. Είχε μεγαλώσει την Όλγα».

Για την κατάσταση της λαϊκής ερμηνεύτριας, η Βάσω Καπώνη σημείωσε: «Πολύ δύσκολα, πέθανε μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν εύκολη κατάσταση καθόλου».

Επίσης, πρόσθεσε: «Μάλλον θα είναι στο J2US το Σάββατο, δεν ξέρουμε ακόμα. Η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει μάθει να πτοείται, έχει μάθει εκεί να παλεύει, να είναι αρχηγός. Είναι στρατιώτης και ίσως και η δουλειά θα της κάνει και καλό. Απλά αυτό θα εξαρτηθεί αύριο μετά από την κηδεία πώς θα είναι».

Τέλος, όπως ανέφερε η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 11:00 στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης.