Άντζελα Δημητρίου: «Δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν τον χρειαζόμουν»

223

antzela_dhmhtriou_korh82

«Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε» δήλωσε

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για την εγκυμονούσα κόρη της σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ έκανε και μία σπάνια αναφορά στον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε αρχικά ότι:

«Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Για το αν διατηρεί κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη, η τραγουδίστρια απάντησε:

«Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι». Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά».

Πριν από μερικές εβδομάδες η Όλγα ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και η κόρη της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης φωτογραφήθηκαν και παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοικό ΟΚ!, όπου μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Όλγα μέχρι να μείνει έγκυος.

Μεταξύ άλλων, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πως μαζί με την κόρη της έκαναν τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπου της είχε πει πως να μείνει έγκυος, και θα κάνει κορίτσι.


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO