Αννίτα Κούλη: «Δεν άφησα την υποκριτική όπως έτρεξαν να γράψουν»

284

ANNITA_KOULI

«Είναι κι αυτά τα καταραμένα clickbates που κυνηγάνε τα sites», τόνισε η ηθοποιός

Η Αννίτα Κούλη παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και με αφορμή την παράσταση «Έλληνας Βάτραχος». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την απουσία της από τον τηλεοπτικό χώρο, και την απόφαση να μη συμμετάσχει στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια της σειράς «Νησί».

«Είχα δύο προτάσεις τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν όμως πολύ ευχαριστημένη από τη συμφωνία και αποφάσισα να μην το κάνω. Δεν καίγομαι απαραιτήτως να μπω στην τηλεόραση, από την άλλη όμως δεν άφησα και την υποκριτική όπως κάποιοι έτρεξαν να γράψουν», δήλωσε η ηθοποιός για την τηλεοπτική της δραστηριότητα.

Και συνέχισε σχετικά με τους λόγους που αυτή η φήμη κυκλοφόρησε: «Δεν ξέρω, ίσως επειδή δεν με βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κι αυτά τα καταραμένα clickbates που κυνηγάνε τα sites. Πάντως όχι, δεν άφησα ποτέ την υποκριτική».

«Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της σειράς ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά εμένα σαν επαγγελματία δεν με συνέφερε να το κάνω. Προτίμησα να συγκεντρωθώ στα δικά μου σενάρια και στο θέατρο. Δεν ένιωσα όμως ότι τους κρεμάω γιατί έμαθα ότι θα γίνουν αντικαταστάσεις, άλλωστε ήταν μια διαφορετική ιστορία και μια συνολικά πολύ αξιόλογη δουλειά», αναφέρθηκε σχετικά με την επιλογή της να μη συνεχίσει στη νέα σειρά.