Ανίτα Μπραντ: Οι φωτογραφίες με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο

της Μαντώς Μπερδέ

752

Τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τον γιο της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ανίτα Μπραντ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, μετά από την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού.

Η γνωστή make up artist, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram δυο φωτογραφίες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί τη χαρά, τόσο τη δική της, όσο και του συζύγου της, αλλά και για να δείξει στους ακολούθους της πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

“Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες…….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες. Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ”, έγραψε συγκεκριμένα κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

View this post on Instagram

 

Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… ? ?????? ….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά ?‍?‍?είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες???????????? Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ?????????????? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on

Πληροφορίες: fthis.gr