Ανδρέας Γεωργίου: Χρόνια πολλά αγάπη μου, γράφει η Σιμώνη Χριστοδούλου για τα γενέθλιά του

117

georgiou-simoniΤο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί το επόμενο διάστημα

Ο Ανδρέας Γεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά του την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Η μέλλουσα σύζυγός του, Σιμώνη Χριστοδούλου, ευχήθηκε στον σκηνοθέτη και ηθοποιό για τα 42α γενέθλιά του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».

Δείτε τη φωτογραφία

Πριν από έναν μήνα, έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Γεωργίου πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του πριν από κάποιες ημέρες στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Θέλω να σου πω ότι αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολύ συνάδελφοί σου, από τον χώρο, και δεν θέλησα να μιλήσω, γιατί – εντάξει μην κοροϊδευόμαστε – δεν περίμενα να μείνει κρυφό, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έλεγξα εγώ για να ειπωθεί ή να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας».

Επίσης, πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόμαστε μεταξύ μας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο μπορούσα. Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου. Θέλω να είναι κάτι δικό μου και να το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Δεν ξέρω, αισθάνομαι λίγο αμήχανα να βγαίνω να συζητάω γι’ αυτό. Νιώθω ότι το εκθέτω πολύ, δεν ξέρω, είναι κάτι που αισθάνομαι ότι θέλω να το κρατήσω όσο πιο δικό μου γίνεται».