Ανδραβίδα: 14χρονος ξυλοκόπησε συμμαθητή του στο σχολείο και οι αυτόπτες μάρτυρες γελούσαν και τραβούσαν βίντεο

140

xilodarmos-andravida

Είχαν σχεδιάσει να τον πάρουν στο πίσω μέρος του σχολείου, να τον χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο, λέει η μητέρα του 14χρονου

 

Θύμα ξυλοδαρμού από 14χρονο συμμαθητή του έπεσε μαθητής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας με τη μητέρα του θύματος να καταγγέλλει σχεδιασμένη επίθεση καθώς παιδιά φέρονται να τραβήξαν βίντεο από όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή.

«Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο… Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media…», τόνισε στην εφημερίδα Πατρίς η μητέρα του 14χρονου μαθητή η οποία καταγγέλλει τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου για αδιαφορία.

«Ο Διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου… Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν που έγινε… Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα… Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία… Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο…», υποστηρίζει η μητέρα του θύματος με την ίδια να ζητά να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τους οποίους ισχυρίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν πρόβλημα στη σχολική κοινότητα.

«Όταν ήρθε το παιδί μου χτυπημένο στο σπίτι, τρόμαξα… Έφυγα από το σπίτι και πήγα να βρω τους γονείς των παιδιών για να ζητήσω εξηγήσεις… Εγώ έχω πάει και στην αστυνομία… Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα παιδιά γιατί έχουν δημιουργήσει ξανά προβλήματα στο σχολείο…» είπε η μητέρα του 14χρονου.

Η ίδια κάνει λόγο για προσχεδιασμένο περιστατικό: «όλο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο».

Η εφημερίδα «Πατρίς» επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δήλωσε πως δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να τοποθετηθεί, επικαλούμενος τον βαθμό της καλύτερης ενημέρωσης που πρέπει να έχει για το συγκεκριμένο θέμα.