Άμπερ Ρόουζ: Αποκάλυψε ότι ο πρώην της, Μασίν Γκαν Κέλι, της ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που της φέρθηκε

158

amber_rose-_kellyΗ ράπερ έβγαινε με τον μουσικό για λίγους μήνες το 2015

Η Άμπερ Ρόουζ είχε να πει μερικά καλά λόγια, για τον πρώην της σύντροφο, Μασίν Γκαν Κέλι, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του.

Το μοντέλο έκανε πρόσφατα μια αναδρομή στις σχέσεις της -συμπεριλαμβανομένων του γάμου της με τον Wiz Khalifa και τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ – και περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο Μασίν Γκαν Κέλι ξεχωρίζει ανάμεσά τους, λόγω μιας απλής χειρονομίας που έκανε μετά τον χωρισμό τους το 2015.

«Από όλες τις σχέσεις μου, εκτός από τον πρώην σύζυγό μου, [ο Μασίν Γκαν Κέλι] ήταν ο μόνος που μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε η Ρόουζ στο επεισόδιο του «Jason Lee Show».

Και πρόσθεσε: «Ήταν ο μόνος που ήρθε και μου είπε: “Άμπερ, ξέρεις κάτι, ήσουν μία από τις καλύτερες κοπέλες που είχα ποτέ και δεν σου άξιζε να σου φερθώ έτσι. Ο μόνος [που μου το είπε αυτό]. Οπότε, ένα μεγάλο μπράβο σε σένα, MGK».

Η Ρόουζ έχει έναν 11χρονο γιο με τον πρώην σύζυγό της, Wiz Khalifa, και έναν 4 χρονών με τον Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Έβγαινε με τον 33χρονο, Μασίν Γκαν Κέλι, του οποίου το παρατσούκλι είναι MGK, για λίγους μήνες το 2015, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία του διαζυγίου της με τον Wiz Khalifa.

Ο MGK, ο οποίος δεν έχει σχολιάσει δημόσια για εκείνη εδώ και χρόνια και έκτοτε έχει προχωρήσει με την αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Φοξ, δεν έχει απαντήσει στα τελευταία της σχόλια.

Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram