Αμαλιάδα: «Καλή αντάμωση» – Η τελευταία ανάρτησή του 28χρονου πριν βάλει τέλος στη ζωή του

88

autoktoniaΟ νεαρός ζούσε μόνιμα στην Πάτρα και επρόκειτο να μεταβεί χθες στο Χάβαρι για να δει τη μητέρα και τον αδερφό του

Τραγωδία συγκλονίζει την κοινότητα Χαβαρίου, του δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα με έναν 28χρονο άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του στο νεκροταφείο του χωριού με κυνηγετική καραμπίνα μόλις λίγα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του, τον οποίο είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια, από ασθένεια.

Ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, επρόκειτο να μεταβεί χθες στο Χάβαρι για να δει τη μητέρα και τον αδερφό του, σύμφωνα με το patrisnews. Βλέποντας ότι καθυστερεί, τα συγγενικά του πρόσωπα, άρχισαν να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το πτώμα του, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο 28χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαινόταν πως οδηγούσε από την Αχαΐα προς την Ηλεία και στην οποία έγραφε «καλή αντάμωση».

anartisi-autoktonia