Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γιατί έκανα μπότοξ μια μέρα πριν τον γάμο μου

479

Παναγιώταρου: Μου πρότεινε πάνω από 25.000 ευρώ για να πάω μαζί του, ήταν  ότι πιο χυδαίο έχω ακούσει

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, για την απόφασή της να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το μπότοξ που έκανε για την ημέρα του γάμου της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει πλέον.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο παιχνίδι;

Τα αγωνίσματα. Επειδή είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, η συμβίωση με τους συμπαίκτες μου δεν με δυσκόλεψε καθόλου και το ότι έπρεπε να κοιμηθώ στο ίδιο σπίτι με δέκα άτομα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Ένα κορίτσι που προσέχει πολύ την εικόνα του, όπως εσύ, και δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς μακιγιάζ, πώς μπορούσε να μένει σε ένα σπίτι όπου για να κάνει μπάνιο έπρεπε να ζεστάνει το νερό στο βαρέλι;

Το θέμα του μπάνιου δεν με δυσκόλεψε και τόσο, γιατί το αντιμετώπισα σαν να ήμουν σε ένα beach bar και έκανα ντους βγαίνοντας από τη θάλασσα. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, μπορεί στο Instagram να με βλέπετε πάντα βαμμένη και χτενισμένη, αλλά στην προσωπική μου ζωή δεν κυκλοφορώ έτσι. Όταν ξυπνήσω το πρωί, θα φορέσω ένα κολάν και μια αντιηλιακή κρέμα με χρώμα. Ομολογώ ότι μετά τη Φόρμα, όπου μου έλεγαν ότι έγραφα καλύτερα άβαφη, έχω απομυθοποιήσει λίγο και το πώς πρέπει να είναι η δημόσια εικόνα μου. Διαπίστωσα κι εγώ ότι το πολύ μακιγιάζ μεγαλώνει, με σκληραίνει και ίσως να με βγάζει και πιο αυστηρή. Τελικά κατάλαβα ότι δεν το έχω ανάγκη διότι η φρεσκάδα που έχεις στα 28 επανέρχεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα