Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γιατί έκανα μπότοξ μια μέρα πριν τον γάμο μου

640

Alexandra_Panagiotarou

Τι είπε η γνωστή influencer για τη συμμετοχή της στη Φάρμα αλλά και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, για την απόφασή της να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το μπότοξ που έκανε για την ημέρα του γάμου της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει πλέον.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο παιχνίδι;

Τα αγωνίσματα. Επειδή είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, η συμβίωση με τους συμπαίκτες μου δεν με δυσκόλεψε καθόλου και το ότι έπρεπε να κοιμηθώ στο ίδιο σπίτι με δέκα άτομα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Ένα κορίτσι που προσέχει πολύ την εικόνα του, όπως εσύ, και δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς μακιγιάζ, πώς μπορούσε να μένει σε ένα σπίτι όπου για να κάνει μπάνιο έπρεπε να ζεστάνει το νερό στο βαρέλι;

Το θέμα του μπάνιου δεν με δυσκόλεψε και τόσο, γιατί το αντιμετώπισα σαν να ήμουν σε ένα beach bar και έκανα ντους βγαίνοντας από τη θάλασσα. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, μπορεί στο Instagram να με βλέπετε πάντα βαμμένη και χτενισμένη, αλλά στην προσωπική μου ζωή δεν κυκλοφορώ έτσι. Όταν ξυπνήσω το πρωί, θα φορέσω ένα κολάν και μια αντιηλιακή κρέμα με χρώμα. Ομολογώ ότι μετά τη Φόρμα, όπου μου έλεγαν ότι έγραφα καλύτερα άβαφη, έχω απομυθοποιήσει λίγο και το πώς πρέπει να είναι η δημόσια εικόνα μου. Διαπίστωσα κι εγώ ότι το πολύ μακιγιάζ μεγαλώνει, με σκληραίνει και ίσως να με βγάζει και πιο αυστηρή. Τελικά κατάλαβα ότι δεν το έχω ανάγκη διότι η φρεσκάδα που έχεις στα 28 επανέρχεται.

Την πρώτη φορά που κοιμήθηκες με τον πρώην σύζυγό σου Αριστομένη Γιαννόπουλο φρόντισες να ξυπνήσεις πριν από εκείνον και να περιποιηθείς τον εαυτό σου για να μη σε δει άβαφη;

Μόνο την πρώτη μέρα σηκώθηκα, χτένισα λίγο τα μαλλιά μου και έπλυνα το πρόσωπό μου. Δεν έχω την ανασφάλεια να μη με δει ο άλλος άβαφη. Και, από ό,τι μου είχε πει, είμαι πολύ πιο ωραία χωρίς make-υρ γιατί έχω πολύ έντονα χαρακτηριστικά.

Σε μια συνέντευξή του ο Αριστομένης, ως πλαστικός χειρουργός έλεγε πως ζήτησες πριν από τον γάμο να σου κάνει μπότοξ. Αυτές οι ενέσιμες θεραπείες δεν γίνονται συνήθως μετά τα 30;

Συνήθως ναι. Αλλά επειδή ήθελα στον γάμο μου να είμαι αψεγάδιαστη καθώς οι φωτογραφίες αυτές μένουν για πάντα, του ζήτησα να κάνω μπότοξ. Αλλά έχω χαλαρώσει πολύ με αυτά τα θέματα. Έχω να κάνω έναν χρόνο μπότοξ και ακόμη και τώρα που μπήκα στη Φάρμα δεν έκανα απολύτως τίποτα. Τότε που χώρισα με τον Αριστομένη παρεμβαίνω όλο και πιο αραιά στο πρόσωπό μου. Όταν έχεις τον πλαστικό μες στο σπίτι σου και τον ακούς να μιλάει καθημερινά για τέτοια πράγματα, είναι λογικό να σου μπαίνουν ιδέες. Τώρα πια το έχω απομυθοποιήσει κι αυτό και πιστεύω ότι το φυσικό είναι πιο ωραίο.

Υπάρχει κάτι που έκανες στο πρόσωπο ή το σώμα σου και το έχεις μετανιώσει;

Όχι. Και η επέμβαση που έκανα στη μύτη μου και αυτή που έκανα στο στήθος μου είχαν άψογο αποτέλεσμα.

Πηγή: protothema.gr