Αίγιο: Εξωσχολικοί κυνήγησαν και χτύπησαν στο πρόσωπο 17χρονο μαθητή στο ΕΠΑΛ

84

bullyingΣτο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 17χρορνος – Δράστης ένας 15χρονος με τον νεαρό συνεργό του, ερευνάται η συμμετοχή τους σε ανάλογα επεισόδια στο ίδιο σχολείο

Σοβαρό επεισόδιο βίας στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Αιγίου κλήθηκε να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τρίτης το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου. Το περιστατικό, με βάση τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί, ξεκίνησε το πρωί, όταν ένας 17χρονος μαθητής από την Ακράτα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο του σχολείου, δέχθηκε εξύβριση με απειλές από έναν 15χρονο Αιγιώτη που βρέθηκε έξω από το σχολικό συγκρότημα.

Το μεσημέρι με το σχόλασμα ο 15χρονος, μαζί με νεαρό συνεργό του, έστησε καρτέρι στον 17χρονο, τον κυνήγησε μέχρι τη στάση του λεωφορείου, τον έριξε κάτω και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο 17χρονος επέστρεψε χτυπημένος μέσα στο σχολείο και ζήτησε βοήθεια από τους καθηγητές, ενώ οι δύο εξωσχολικοί διέφυγαν πιθανότατα προς την Πάτρα.

Τον 17χρονο παρέλαβε ο πατέρας του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ερευνάται η συμμετοχή των δύο εξωσχολικών και σε παρόμοιο επεισόδιο στο ίδιο σχολείο προ 20ημέρου, με θύμα άλλο μαθητή. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι εκφοβισμοί στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ είναι σχεδόν καθημερινοί με τους εξωσχολικούς, ανήλικους, δράστες, να έχουν ανοίξει κάποιο προηγούμενο με παιδιά του σχολείου.

Πηγή: aigiovoice