Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη στην κολλητή της φίλη

477

aigina_aigina

Το τελευταία λόγια της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της στην Αίγινα φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για ένα μήνυμα που απέστειλε η νεαρή κοπέλα λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη από τη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της.

«Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», έγραψε στην κολλητή της φίλη λίγες ώρες πριν την τραγωδία που όπως όλα δείχνουν πρόκειται τελικά για αυτοχειρία.

Οικογενειακή τραγωδία

Η 20χρονη μπορεί να έδειχνε χαρούμενη όμως στο σπίτι της ζούσε δύσκολες καταστάσεις που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η μητέρα της είχε χωρίσει με τον πατέρα της και διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν βίαιος απέναντι της. Αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει το νεαρό κορίτσι και μεταξύ τους υπήρχαν προστριβές και εντάσεις για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στη μαμά της.

Η κοπέλα έφυγε τα ξημερώματα από το μαγαζί όπου εργαζόταν και όπως κατέθεσαν στις αστυνομικές Αρχές πρόσωπα που ήταν μαζί της δεν έδειχνε να είναι προβληματισμένη πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στο σπίτι, πήρε ένα σχοινί και κρεμάστηκε. Η μητέρα της ήταν αυτή που την βρήκε στον κήπο του σπιτιού. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά. Πάντως, η Αστυνομία ακόμη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.