Αγρίνιο: Της υποσχέθηκαν market pass και της άρπαξαν 16.000 ευρώ

106

market_pass_xr

Η 35χρονη γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι οι λογιστές με τους οποίους συνομίλησε διαδοχικά στο σταθερό της τηλέφωνο ήταν… «μαϊμούδες» και τους έδωσε τους απόρρητους κωδικούς του e-banking της

Τα ίχνη δυο απατεώνων που κατάφεραν να αδειάσουν και τους δυο τραπεζικούς λογαριασμούς μιας νεαρής γυναίκας από την περιοχή του Αγρινίου την οποία έπεισαν ότι δικαιούται το επίδομα του market pass παριστάνοντας τους λογιστές, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η 35χρονη γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι οι λογιστές με τους οποίους συνομίλησε διαδοχικά στο σταθερό της τηλέφωνο ήταν… «μαϊμούδες» και τους έδωσε τους απόρρητους κωδικούς του e-banking της, όπου υποτίθεται ότι θα φρόντιζαν να κατατεθεί το επίδομα. Όμως, εκείνοι μετέφεραν από τους δυο λογαριασμούς της σε άλλους τα ποσά των 10.000 ευρώ και 6.000 ευρώ αντίστοιχα.

Όταν η 35χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα τηλεφωνικής απάτης, κατέφυγε στην Ασφάλεια Αγρινίου όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος αγνώστων και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν τους κατόχους των λογαριασμών, στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρήματα.