Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της

648

Συνέντευξη έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την ανάγκασε να υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου.

Της Σοφίας Σιώζου

“Το ανακαλύψαμε με τη γιατρό μου, όταν πήγα να κάνω υπέρηχο, όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος στον Βασίλη και ήταν κάτι πολύ μικρό. Προφανώς και με την εγκυμοσύνη το αφήσαμε όπως ήταν και φυσιολογικά μεγαλώνοντας το μωρό, μεγάλωνε και αυτό. Αφού γέννησα είχα μια πίεση από τη γιατρό μου και επέμενε να το αφαιρέσω. Η γυναικολόγος μου τότε δεν ανησύχησε, αλλά η ανησυχία ήρθε πολύ αργότερα, όταν εγώ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων το άφηνα. Είχα και ένα φόβο να το αντιμετωπίσω αυτό. Είχα μεγάλες αιμορραγίες, οι οποίες με έριχναν κάτω. Αντιμετώπισα πρόβλημα και στη δουλειά μου σε σημείο που εκτέθηκα πολλές φορές στο χώρο της εργασίας μου γιατί δεν μπορούσα να είμαι παρούσα. Ένιωθα εξάντληση, δεν ένιωθα καλά, είχα πάρα πολλούς πόνους. Πριν το χειρουργείο ένιωθα τρομοκρατημένη, έκλαιγα όταν με πήγαν μέσα στο χειρουργείο.
Με…φώτισε ο Θεός και το έκανα γιατί πραγματικά είχε φτάσει στα όρια αυτό που είχα και ήταν σε σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι κακό. Δεν το είχα πει στον Σάββα. Στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή γιατί δεν ήθελα να τους ανησυχήσω. Στο νοσοκομείο πήγα με δύο φίλους μου”, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.