Πάτρα: Η Πισπιρίγκου κατηγορείται για την Τζωρτζίνα αλλά την «καίει» η Ίριδα

340

Τόσο η ίδια όσο και οι συγγενείς της εμφανίζονται πλέον τρομοκρατημένοι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αρχικά, οι καταθέσεις συνεχίζονται σήμερα, με τον πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη. Χθες Πέμπτη ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, κατέθετε επί οκτώ περίπου ώρες.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Παράλληλα, νέες εξελίξεις υπάρχουν και σε ότι αφορά στην κεταμίνη, την ουσία που ευθύνεται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.   Στη εξέταση που έγινε στο αίμα της 9χρονης – σε Εργαστήριο των Αθηνών κατά παραγγελία της αρμόδιας Ανακρίτριας – δεν εντοπίστηκε μεταβολίτης της κεταμίνης στα ούρα!

Επίσης το πολυαναμενόμενο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα για τους θανάτους των Μαλένα και Ίριδα αναμένεται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως όλα δείχνουν και αυτοί οι θάνατοι οφείλονται σε ανθρωποκτονία.

Μετά από αυτά, οι Διωκτικές Αρχές αναλαμβάνουν δράση και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι τρομοκρατημένοι, όπως και η ίδια, μετά τα όσα ακούγονται για τους θανάτους των Μαλένα και Ίριδα.

Η Πισπιρίγκου τρέμει στην ιδέα οι πληροφορίες για τα πορίσματα του θανάτου -κυρίως της Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι της- να δείχνουν έγκλημα.

Τι σημαίνει ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας στις αναλύσεις σε εργαστήριο της Αθήνας;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στη εξέταση που έγινε στο αίμα της 9χρονης – σε Εργαστήριο των Αθηνών κατά παραγγελία της αρμόδιας Ανακρίτριας – δεν εντοπίστηκε μεταβολίτης της κεταμίνης στα ούρα!

Τι σημαίνει αυτό; Για την Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά για τις Αρχές μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Και εξηγούμε:

Ο μεταβολίτης της κεταμίνης είχε εντοπιστεί στην εξέταση που είχε -σε προγενέστερο χρόνο- διενεργηθεί από τον καθηγητή Ράικο στο Ειδικό Εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, με την μετέπειτα υποσημείωση ότι… «η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα».

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr