Χολιγουντιανό πλατό έγινε εχθές το Σύνταγμα

της Κατερίνας Βάζου

620

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε εχθές Παρασκευή 6 Μαΐου όσους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος καθώς παρακολούθησαν από κοντά τα γυρίσματα μίας ταινίας ξένης παραγωγής.

Τα γυρίσματα ενός μιούζικαλ που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία οι πολίτες να παρακολουθήσουν από κοντά και κάποιοι να συμμετάσχουν σε μέρος των γυρισμάτων.

Όμορφα σκηνικά είχαν κατακλύσει το Σύνταγμα με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει τη κινηματογραφική αλά Χόλιγουντ ατμόσφαιρα.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχουν τοποθετηθεί ψηλά κάγκελα γύρω γύρω από το σιντριβάνι και την πλατεία Συντάγματος

Στο εσωτερικό της πλατείας η παραγωγή έχει στήσει ένα cafe με όμορφα πολύχρωμά τραπέζια και καρέκλες.

Μάλιστα  υπάρχουν πινακίδες οι οποίες ενημερώνουν το κοινό για τη πραγματοποίηση των γυρισμάτων. Συγκεκριμένα αναγράφουν:

 «Η Heretic Films θα κινηματογραφεί σήμερα στον συγκεκριμένο χώρο. Με την είσοδο σας παρέχετε αμετάκλητα τη συναίνεσή σας και εξουσιοδοτείτε τη Heretic Films και τους καθολικούς ή ειδικούς διαδόχους της να σας φωτογραφίσουν ή/ και να σας ηχογραφήσουν και να χρησιμοποιήσουν το εν λόγω προϊόν χωρίς τοπικό περιορισμό και για οποιονδήποτε σκοπό στο διηνεκές. Όλες οι εν λόγω φωτογραφίες και ηχογραφήσεις ανήκουν αποκλειστικά στη Heretic Films και τους καθολικούς ή ειδικούς διαδόχους της». 

Παρακάτω θα δείτε βίντεο από το χώρο των γυρισμάτων