Πάτρα: Κατάθεση «φωτιά» από Ηλιάδη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Από εξωγενή παράγοντα η ουσία στην καρδιά;

423

Ο κ. Ηλιάδης κατέθεσε ότι το εύρημα δεν προήλθε από την ίδια την καρδιά, αλλά ενδεχομένως από… εξωγενή παράγοντα

«Κλειδί» για την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα, φαίνεται να αποτελεί η κατάθεση του εντατικολόγου και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.

Ο γιατρός μίλησε για το εύρημα της «τροπονίνης» και έκανε λόγο για ενδεχόμενο «εξωγενή παράγοντα» που θα μπορούσε να εξηγεί την υψηλή τιμή της ουσίας στις εξετάσεις του παιδιού.

Ειδικότερα, αν και τα όσα κατέθεσε είναι απόρρητα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικαλούμενη νομικούς κύκλους, δημοσιεύει πως μεταξύ των αναφορών του κ. Ηλιάδη στις «περίεργες συμπεριφορές» των γονέων της μικρής, επέμεινε και στο «κομβικό στοιχείο» της «τροπονίνης» που εμφανίστηκε πολύ υψηλή στις εξετάσεις της 9χρονης.

Ο κ. Ηλιάδης φαίνεται να υποστήριξε την προσωπική του θέση – ως επιστήμονας – για το εύρημα του ενζύμου «τροπονίνη» στις εξετάσεις της μικρής και το οποίο ενδεχομένως να μπορεί να «φωτίσει» κάτι ιδιαίτερο στη δικαστική υπόθεση, πιθανής εγκληματικής πράξης.

Ο εντατικολόγος, στην κατάθεσή του, αφού ανέφερε πως το στοιχείο της «τροπονίνης» ήταν πράγματι μόνο για μια μέρα και έπεσε την επομένη, εξήγησε πως μια τιμή που πέφτει σχεδόν αμέσως είναι ένας παράγοντας που έχει αρθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr