Κορωνοπάρτι υπερμετάδοσης για την Τέιλορ Σουίφτ, τουλάχιστον 100 βρέθηκαν θετικοί

480

swift-comp-01

Από το πάρτι… υπερμετάδοσης απουσίαζε η 32χρονη τραγουδίστρια – Οι υγειονομικές αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας κάλεσαν και τα 600 άτομα να μπουν σε καραντίνα

Τουλάχιστον 100 άτομα που έδωσαν το παρών στο πάρτι για τον εορτασμό του άλμπουμ «Red» της Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αν και η 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν βρισκόταν στην εκδήλωση…. υπερμετάδοσης της Covid-19, καθώς ήταν μια συγκέντρωση θαυμαστών για τον εορτασμό της επανέκδοσης του άλμπουμ της το 2012, τα περίπου 600 άτομα που ήταν εκεί πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

«Όποιος παρακολούθησε το «On Repeat: Taylor Swift Red Party» στο «Metro Theatre» του Σίδνεϊ στις 10 Δεκεμβρίου «είναι στενή επαφή και πρέπει αμέσως να υποβληθεί σε εξετάσεις και να απομονωθεί για 7 ημέρες», προειδοποιούν οι υγειονομικές αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Τουλάχιστον 97 περιπτώσεις COVID-19 έχουν επιβεβαιωθεί. “Είναι πιθανό ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις να έχουν την παραλλαγή «Omicron» που προκαλεί ανησυχία”, σημειώνει η προειδοποίηση.

Μερικοί που παρακολούθησαν την εκδήλωση έκαναν «check in» μέσω ενός κωδικού QR, διευκολύνοντας τη δυνατότητα της NSW Health να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Οι κυρώσεις για μη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις απομόνωσης, διαγνωστικών τεστ και καραντίνας έχουν αυξηθεί σε 5.000 $ για μεμονωμένα άτομα (από 1.000 $) και 10.000 $ για εταιρείες (από 5.000 $)», καταλήγει η ανακοίνωση.