Κορδελιό: Πώς σώθηκε το κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο και γιατί έλειπε η μητέρα του από το σπίτι

424

kordelio35

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε παιδοχειρουργική κλινική – Φέρει μώλωπες, μικροκατάγματα στην αυχενική μοίρα και θλάση σε πνευμονοθώρακα

Ο τρόμος επισκίασε κάθε συναίσθημα και η αγωνία κλιμακώθηκε απότομα όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι, τελικά, σώθηκε επειδή ανακόπηκε η ταχύτητα από την ενδιάμεση πτώση στο δέντρο, προτού βρεθεί στο έδαφος. Τα ερωτήματα, όμως, που αυτόματα ανακύπτουν αφορούν στην οικογένεια της μικρής, ενώ εκείνο που εγείρει προβληματισμό είναι το γιατί το κοριτσάκι βρέθηκε μόνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του παιδιού είναι αλβανικής καταγωγής, με τρία παιδιά. Λόγω της βροχόπτωσης που σημειώθηκε, σήμερα, στο Κορδελιό η μητέρα φοβήθηκε να πάρει μαζί της την 4χρονη και έτσι την άφησε στο διαμέρισμά τους, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η οικογένεια δεν έχει δώσει ποτέ, κατά το παρελθόν, σημάδια παραμέλησης παιδιών.

Το χρονικό της πτώσης

Το κοριτσάκι έπαιζε με την ομπρέλα στο μπαλκόνι, όμως ξαφνικά της έφυγε και πηγαίνοντας να την πιάσει, στα σύρματα της απλώστρας, ξεκίνησε το θρίλερ. Στη συνέχεια η μικρή έπεσε από το μπαλκόνι, όμως για καλή της τύχη η ταχύτητα ανακόπηκε όταν έπεσε στο δέντρο, προτού βρεθεί στο έδαφος.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η μικρή, μόλις μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ υποβλήθηκε από τους γιατρούς σε σειρά εξετάσεων.

Το παιδί φέρει μώλωπες, μικροκατάγματα στην αυχενική μοίρα και θλάση σε πνευμονοθώρακα.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα