Κατερίνα Καινούργιου: Η μοναδική εμφάνιση στο γάμο φίλων που μαγνήτισε τα βλέμματα

της Μαριάννας Μανωλοπούλου

787

Κατερίνα Καινούργιου : Τι αποκάλυψε για τον αδερφό της | in.gr

 

Η επιστροφή της Katken μετά τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο με τους αγαπημένους τις φίλους τελείωσαν και η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» διέκοψε τις διακοπές της για τον γάμο δυο πολύ καλών της φίλων που πραγματοποιήθηκε στις 23/7, δίνοντας το παρών στην τέλεση του μυστηρίου και τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Κατερίνα Καινούριου όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνιση της έτσι, στο γάμο η παρουσία της άναψε φωτιές με το ασπρόμαυρο φόρεμα της που διέθετε βαθύ σκίσιμο στο πόδι, τα μαύρα της ψηλοτάκουνα πέδιλα και το μαύρο της clutch.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαύρο της clutch αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης, είναι της Ελληνίδας σχεδιάστριας Urania Gazelli και φτιαγμένο από τροποποιημένο plexiglass με ενσωματωμένο ένα 3D αγαλματίδιο, δείγμα της κυκλαδικής τέχνης.

Ακόμη, πηγαίνοντας προς την εκκλησία η κα Καινούριου, έδειξε μέσα από τα stories της στο Instagram στους ιντερνετικούς της φίλους το εντυπωσιακό μακιγιάζ, τα λαμπερά κοσμήματα και το κομψό χτένισμά της ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο της.

Φτάνοντας στην Γλυφάδα στο χώρο του Μυστηρίου η Κατερίνα Καινούριου φωτογραφήθηκε στη μέση του δρόμου… προκαλώντας τον θαυμασμό όχι μόνο των καλεσμένων του γάμου αλλά και των ακολούθων της. Η παρουσιάστρια-influencer έδωσε τις λεπτομέρειες του styling που επέλεξε στις γυναίκες που την ακολουθούν ευχόμενη “ένα καλό σκ” αλλά τονίζοντας πώς “A better me …is coming…”.

Τα σχόλια των θαυμαστών της διασήμων και μη αμέτρητα.

 

Δείτε τη δημοσίευση εδώ:

 

 

Πηγή πληροφοριών: instagram.com