Survivor: Σοκ με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

της Βαλάντιας Γκιώνη

663

eleyueria

Το βράδυ της Τετάρτης (14/4) έφτασε και η αγωνία για την αποχώρηση από το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της τηλεόρασης ήταν μεγάλη!

Οι υποψήφιοι ήταν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και η Ελευθερία Ελευθερίου από την κόκκινη ομάδα και ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Παύλο Γαλακτερό από την μπλε ομάδα (λιοντάρια).

Σύμφωνα με αρκετά spoiler που είχαν διαρρεύσει από νωρίς, η έκπληξη του αποτελέσματος μας σόκαρε αρκετά, καθώς γινόταν αναφορά γύρω από το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου. Μια παίκτρια που έχει απασχολήσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό και ενώ έχει αγωνιστεί με όλο της το είναι, το τελευταίο διάστημα έχει πέσει πολύ αγωνιστικά και αυτό την έφερε στη θέση της προτεινόμενης προς αποχώρηση.

Κι ενώ ο Τριαντάφυλλος ήταν προτεινόμενος προς αποχώρηση για 7η φορά, ο κόσμος πιστεύει σε εκείνον, είναι στο πλευρό του και τον κρατάει στο παιχνίδι! Παρόλα αυτά, η Ελευθερία κ ο Τριαντάφυλλος, έχουν μια καλή σχέση στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να τον δυσαρεστήσει αυτή η εξέλιξη. Και όχι μόνο εκείνον, αλλά και τον Αλέξη Παππά, που είναι αρκετά δεμένος με την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Ωστόσο,παίκτρια που τελικά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το φετινό Survivor ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου. Λίγο πριν φύγει με δάκρυά στα μάτια είπε: « Το ένιωθα ότι θα φύγω! Ήρθα πραγματικά με χαμόγελο σήμερα στο συμβούλιο! Είμαι γεμάτη! Θα μου λείψει αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία! Είμαι πραγματικά πολύ γεμάτη!!»

Τα παιδιά της ομάδας της, της τραγούδησαν ένα τραγούδι ως αποχαιρετιστήριο καθώς και το σύνθημα που φώναζαν στον πάγκο κάθε φορά που αγωνίζονταν!! Οι αγκαλιές από την ομάδα της πολλές και η συγκίνηση μεγάλη! Το βράδυ έκλεισε με τη φωνή του Τριαντάφυλλου να της φωνάζει: « Ελευθερία Σε αγαπάμε!»