Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σκέψεις να αναλάβει την παρουσίαση του «Dancing with the Stars» στο Star. 

του Χρήστου Ράντου

597

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φεύγει από τον Alpha για να πάει στο Star; | Znews

Στον “αέρα” το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το αν θα παραμείνει στο κανάλι του Alpha την σεζόν που μας έρχεται ή θα πάει σε κάποιο άλλο.

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  “Pop Up” φαίνεται να μην έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο κανάλι, παρά την προσπάθεια της να ανεβάσει τα νούμερα μαζί με την ομάδα της δεν τα κατάφερε και έτσι όπως όλα δείχνουν δεν θα πάρει το πράσινο φως   για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο αυτό δεν μας λέει πως με την λήξη της εκπομπής σταματάει αυτόματα και η συνεργασία της με τον Alpha.

Η ίδια απέδειξε περίτρανα με τις πράξεις της πως ήταν άξια παρουσίασης  σε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή, αποσπώντας συνέχεια θετικές κριτικές παρόλο που το “Pop Up” έμεινε  στάσιμο στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια περιμένει σχετική ενημέρωση με την πορεία της από το κανάλι για το προσεχές μέλλον.

Στο τραπέζι ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μια πρόταση από ένα άλλο κανάλι στο οποίο έκανε και την πρώτη της εμφάνιση και δεν είναι άλλο από το Star.

Στο Star την βλέπαμε σε ρόλο κριτή  στο reality show μόδας “GNTM” να δίνει συμβουλές στα μοντέλα με κεντρική παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Η συνεργασία τους τελείωσε άδοξα με την Βίκυ Καγιά να δηλώνει σε συνεντεύξεις της: «Πως οποίος φεύγει από το Star δεν ξανά γυρνάει».

Παρόλα αυτά συζητιέται έντονα πως το κανάλι του “Star” την θέλει για να αναλάβει την παρουσίαση “Dancing with the Stars”.