Σταμάτης Μαλέλης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ

496

 

sm4

Ακούω όλους αθώους του αίματος να προσπαθούν όπως κάνουν πάντα και σε όλα να ρίξουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους. Οι άλλοι φταίνε . Εμείς ποτέ.

Και επειδή όλοι το λένε , προφανώς δεν είναι έλληνες οι εκατοντάδες χιλιάδες που παίρνουν αναπηρικές συντάξεις στα ..40 επειδή έχουν μέσον. Δεν είναι έλληνες οι χιλιάδες που παίρνουν τις συντάξεις πεθαμένων συγγενών τους που τους παρουσιάζουν ζωντανούς.

Προφανώς είναι αλλοδαποί η εξωγήινοι οι χιλιάδες επαγγελματίες που πρέπει να τους παρακαλέσεις γονατιστά να σου δώσουν απόδειξη,.

Αρeιανοί θα είναι και οι χιλιάδες φοροκλέφτες που υπολογίζεται ότι ζημιώνουν το δημόσιο περίπου 10 δις το χρόνο.

Δεν μπορεί να είναι συμπατριώτες μας οι 40 κηπουροί του Ευαγγελισμού, οι υπάλληλοι των πολεοδομιών οι τελώνηδες οι απανταχού εφοριακοί της χώρας.

Δεν είναι της φυλής μας όλοι αυτοί οι κουτοπόνηροι που λυμαίνονται τις δημόσιες προμήθειες και μετά αγανακτούν. Δεν είναι δικοί μας οι καθηγητές που πουλάνε τα συγγράμματα τους η οι άλλοι που κάνουν φροντιστήρια και στηρίζουν την παραπαιδεία , οι γιατροί που παίρνουν φακελάκια και δηλώνουν άποροι και οι δικηγόροι του Κολωνακίου που παίρνουν το επίδομα αλληλεγγύης.

Όχι δεν είναι δικοί μας Όλοι αυτοί που φυλάνε κατουρημένες ποδιές για να μπει το θρεφτάρι τους στο Δημόσιο και να πληρώνεται βρέχει χιονίζει. Δεν είναι έλληνες οι εργατοπατέρες που κέρδισαν απίθανα προνόμια και επιδόματα που πληρώνουν οι άλλοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομές.

Σε ποια φυλή ανήκουν άραγε τα λαμόγια που υπερτιμολογούν τα δημόσια έργα , τα φάρμακα ,που παίρνουν το κομπόδεμα του μετανάστη για να του δώσουν πλαστά χαρτιά.,

Οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες είναι ξένοι ? οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι είναι αλλοδαποί. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι από την Μποτσουάνα.

Όχι βέβαια!!! Όλοι ήταν εκεί. Στο μεγάλο πάρτι της διαφθοράς! Και ο αγρότης που τσέπωνε τις επιδοτήσεις, και ο εργαζόμενος που με τα ψηφαλάκια του διόριζε τον κανακάρη του και έβγαζε πρόωρη σύνταξη στη μάνα του.

Αρκετά λοιπόν με τα ψέματα. Βεβαίως κύριοι υπεύθυνοι ήταν οι πολιτικοί και το πελατειακό σύστημα. Αλλά οι πελάτες ποιοι ήταν. Εξωγήινοι? Μέχρις εδώ λοιπόν με τη χώρα της ξευτίλας!!!