10.000 παιδικές ευχές εκπληρώθηκαν από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

222

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των ευχών παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εκδήλωση παράδοσης δώρων από τα Ευχοστολίδια 

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, η δράση προσφοράς που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια και έγινε παράδοση, ζωντάνεψαν τα περασμένα Χριστούγεννα τις ευχές χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη. Για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση 10.000 χριστουγεννιάτικων ευχών παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τον πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο

Τα δώρα παραδόθηκαν στα παιδιά, σε ειδική εορταστική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.

Τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα Ευχοστολίδια

Ο Πάνος Γαβριήλ, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αυτή. Χάριν στη συγκινητική ανταπόκρισή τους, εκπληρώθηκαν 10.000 ευχές παιδιών από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Ταυτόχρονα, υλοποιούμε βελτιωτικές εργασίες σε εγκατάσταση του οργανισμού, με στόχο τη στήριξη του έργου του».

Τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα Ευχοστολίδια

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτή την εκπληκτική προσπάθεια που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια, μέσα από τα Ευχοστολίδια, και χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά. Πρόκειται για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, φιλοξενούνται σε χώρους προστασίας ή ζουν με τις οικογένειές τους και έχουν μεγάλη ανάγκη. Τα δώρα αυτά τους δίνουν τεράστια χαρά».

Τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα Ευχοστολίδια

Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη από το 2014

O ΟΠΑΠ, πιστός στο όραμά του για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά, υλοποίησε για πρώτη φορά τα Ευχοστολίδια το 2014. Στο πλαίσιο της δράσης έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 61.951 παιδικές ευχές.

Οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Ηλιάκη, Μελία Κρέιλινγκ και Παναγής Τζωρτζάτος που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία Ευχοστολίδια

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 49 έργα υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Στην παρούσα φάση είναι σε εξέλιξη έργο στον πολυχώρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», στο Κορωπί.

Εκδήλωση παράδοσης δώρων από τα Ευχοστολίδια 

Κεντρική φωτό: Τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα Ευχοστολίδια

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση Ευχοστολίδια στην ιστοσελίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr