Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον σύντροφό της: «Είμαστε ένα ζευγάρι πολύ όμορφο»

269

zwzw_pyrros

«Εύχομαι να είμαστε έτσι μέχρι το τέλος» είπε το βράδυ που γιόρτασε τα 90ά γενέθλιά της – Μαζί της ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Τα γενέθλιά της είχε η Ζωζώ Σπαουντζάκη το Σάββατο 27 Μαΐου και το γιόρτασε με τους φίλους και τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έγινε 90 ετών και βγήκε σε ένα μαγαζί να το διασκεδάσει. Σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day» η Ζωζώ Σαπουντζάκη, εμφανίζεται να τραγουδά το «Happy Birthday» σε ένα μαγαζί, φορώντας ένα κόκκινο αστραφτερό μακρύ φόρεμα.

Στο τραπέζι δίπλα της, υπάρχει τούρτα και μπαλόνια σε χρυσό χρώμα.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής,

«Ευχήθηκα να είμαι γερή και να σβήσω και του χρόνου την επόμενη. Με τον σύντροφό μου μπορούμε να συνεννοηθούμε, είμαστε ένα ζευγάρι πολύ όμορφο, πολύ αγαπημένοι και εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε έτσι».

«Πώς είναι η συντροφικότητα σε αυτές τις ηλικίες;» ρωτήθηκε στη συνέχεια, με την ίδια να απαντά με στίχους από ένα κομμάτι της.

«Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητα, γιατί είχα εγώ ταυτότητα τη σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορώνα μου και τα διαμαντικά μου» είπε.

Για τις πλαστικές είπε: «Εγώ είμαι κατά, άμα κοιμηθώ 8 ώρες σηκώνομαι και είμαι.., κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω “έκανα τίποτα στο πρόσωπό μου;”».