Ζεράρ Πικέ: Η σύντροφός του κουτουλάει σε πινακίδα ενώ την καταγράφει κάμερα

333

Ζεράρ Πικέ: Η σύντροφός του κουτουλάει σε πινακίδα ενώ την καταγράφει κάμερα

Κι αφού… η σχέση τους βγήκε στα «μανταλάκια» ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη του φωτογραφία με την Κλάρα Κία.

Έτσι, αφού ο πρώην άσος ποδοσφαιριστής δημοσιοποίησε τη σχέση του με την 23χρονη πλέον άρχισαν και τις κοινές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χεράκι χεράκι στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Φυσικά οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και πήραν στο κατόπι το ζευγάρι. Ο Πικέ είναι συνηθισμένος στο να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς εκτός από σταρ της μπάλας ήταν και σύντροφος της Κολομβιανής σουπερστάρ, Σακίρα, της οποίας κάθε κίνηση καταγράφεται από τα Μέσα.

Ωστόσο, η 23χρονη φοιτήτρια φάνηκε να αγχώνεται ακολουθώντας τον αγαπημένο της που περπατούσε γρήγορα και μιλούσε στους φωτογράφους.

Κάποια στιγμή, η Κλάρα Κία… έπεσε σε μια διαφημιστική πινακίδα στην άκρη του δρόμου, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να γελά με το ατύχημά της.

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις κρίσεις πανικού που φέρεται να αντιμετωπίζει η 23χρονη μετά το τραγούδι της Σακίρα, που την οδήγησαν στο νοσοκομείο, o Πικέ απάντησε: «Κρίση πανικού; Κρίση πανικού; Το να έχεις κρίσεις πανικού είναι πολύπλοκο. Σε παρακαλώ, αλήθεια τώρα!».