Ζαχαρίας Κτιστάκης : Mr Crete 2022 στα πρώτα παγκρήτια Αντρικά καλλιστεία στην Κρήτη

της Κατερίνας Βάζου

1347

 

Photo Credit: Takis Drossos
instagram.com/takisdrossos

Τα πρώτα Παγκρήτια Ανδρικά καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης εχθές Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 .

Μέσα σε μια βραδιά λάμψεις και ανδρικής ομορφιάς , 11 αγόρια ηλικίας 19-35 ετών , διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του Mr Crete 2022.

Τον τίτλο κατέκτησε το μοντέλο Ζαχαρίας Κτιστάκης . Ένα παιδί με πολύ καλογυμνασμένο σώμα , που όπως φαίνεται πληρούσε όλα τα προσόντα, για να πάρει τον τίτλο του Mr Crete .Εμείς τον συναντήσαμε αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς και σε αποκλειστικές του δηλώσεις μας είπε τα έξεις :Ζαχαρία συγχαρητήρια για την νίκη σου ! Πως νιώθεις αυτή τη στιγμή ωςMr Crete 2022?ΖΚ: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ . Νιώθω πολύ περήφανος με τον εαυτό μου , που κατάφερα με σκληρή δουλειά , να πάρω ένα τίτλο και ελπίζω να τον αξιοποιήσω αναλόγως.Αυτός ο τίτλος που μόλις κατέκτησες σίγουρα σου ανοίγει πόρτες για το μέλλον. Τι θα ήθελες να κάνεις από δω και πέρα λοιπόν ;ΖΚ: Ο πρώτος στόχος είναι να πάω στην Αθήνα να κυνηγήσω το όνειρο μου . Αν καταφέρω να πάρω κάποιες δουλειές και να προσπαθήσω σιγά-σιγά να χτίσω μια καριέρα πάνω στο χώρο του μόντελινγκ, θα είναι μια πολύ καλή αρχή .Υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ήταν αυτό που σε ώθησε να πάρεις μέρος σε αυτά τα πρώτα Παγκρήτια καλλιστεία στο Ηράκλειο;ΖΚ: Ναι Και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ακούστε πως έγινε λοιπόν και βρέθηκα στα αντρικά καλλιστεία . Την ώρα που πήγαινα στο γυμναστήριο με σταμάτησε ο Ελευθέριος Γιγουρτάκης στο δρόμο και μου πρότεινε να μπω στα πρώτα Παγκρήτια αντρικά καλλιστεία που θα γινόντουσαν στο Ηράκλειο , βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτή την πρόταση , γιατί ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου , έτσι δέχτηκα και σήμερα είμαι εδώ νικητής !

Photo Credit: Takis Drossos
instagram.com/takisdrossos

Ξεκινάς λοιπόν με τους καλύτερους οιωνούς με μία διάκριση ως Mr Crete 2022 Άρα τα όνειρά σου μόλις τώρα ξεκινάνε.ΖΚ: Ναι ελπίζω να αξιοποιήσω αυτή την διάκριση και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.Πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία όλες αυτές τις μέρες του διαγωνισμού;ΖΚ: Ήταν αρκετά δύσκολη , κουράστηκα πάρα πολύ ,λόγω προπόνησης , δουλειάς και προετοιμασία (πρόβες κ.τ.λ.) αλλά δεν πτοήθηκα και τα κατάφερα .Άρα μόλις τώρα ξεκινάει η καριέρα σου στο χώρο του μόντελινγκ , τι θα ήθελες να κάνεις;ΖΚ: Θέλω να πάω Αθήνα, να αρχίσω από εκεί την πορεία της καριέρας μου και σίγουρα ο στόχος μου θα είναι για το εξωτερικό. Θα κυνηγήσω τα όνειρά μου μέχρι τέλος και ότι βγει

Photo Credit: Takis Drossos
instagram.com/takisdrossos

Έχεις κάποιον μέντορα; ο οποίος είναι ο μάνατζερ σου;ΖΚ: Ναι , έχω τον Ελευθέριο Γιγουρτάκη ο οποίος αυτήν την στιγμή είναι ο μάνατζερ μου , του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα το προσπαθήσουμε μαζί.Εμείς να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι και αν θέλεις να κάνεις.