ΒΙΝΤΕΟ: Χυδαία & απρόκλητη επίθεση της Zαρούλια στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα του STAR!

Αδιανόητα πράγματα για βουλευτή: Φτύνει, πετάει καφέδες και σκουπίδια!

 

ζαρουλια

Συντονιστικό ρόλο αναλαμβάνει πλέον στη Χρυσή Αυγή η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ψυχραιμία δεν θα είναι από τα χαρακτηριστικά της..

Ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας, προσεγγίζει την κα Ζαρούλια για να πάρει μια δήλωση όταν την βλέπει να βγαίνει από την οικία της. Μάλιστα, κρατά σκοπίμως απόσταση από την ίδια για να μην ενοχλήσει και απλά λέει «Γεια σας κα Ζαρούλια, τι κάνετε;». Ωστόσο, η κα Ζαρούλια απαντά στην ερώτηση… πετώντας τον καφέ της στον δημοσιογράφο του STAR!

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο χυδαία: Ο Βαγγέλης Γκούμας την ρωτά εάν έχει κάτι να σχολιάσει για τη σύλληψη του συζύγου της, με την κα Ζαρούλια να πηγαίνει προς το μέρος του, όχι για να δηλώσει κάτι αλλά για να τον φτύσει! Καλά διαβάσατε! Αυτή είναι η εικόνα βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Καφές, φτύσιμο… τι άλλο μένει; Τα σκουπίδια που είχε μαζί της για να πετάξει. Τα πέταξε… αλλά στο κεφάλι του Βαγγέλη Γκούμα, χωρίς να την ενδιαφέρει αν ενδεχομένως προκληθεί τραυματισμός από αιχμηρά ή βαριά αντικείμενα. Προφανώς, θεωρεί ότι μπορεί ελεύθερα να το κάνει, άμα θέλει και γιατί… έτσι θέλει. Υπάρχει και η βουλευτική ασυλία, όχι που θα σκάσουμε..

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.