Χρυσό Αριστείον 2013, ποιότητας και συσκευασίας ελαιολάδου

450

 

13

Στα πλαίσια της απονομής των βραβείων ποιοτικών ελαιολάδων 5ο Χρυσό Αριστείον 2013 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/3 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών τιμήθηκε με έπαινο για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου , την εξωστρέφεια και την αύξηση των εξαγωγών της. Την απονομή του επαίνου έκανε ο γραμματέας της ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών κος Γιώργος Μάλλιαρης, στον Πρόεδρο της ένωσης κο Αθανάσιο Σωτηρόπουλο και στον Διευθυντή κο Μιλτιάδη Σταυρόπουλο.

14

 

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο EΛIKΗ το οποίο παράγεται και συμβατικά αλλά και βιολογικά εξάγεται σε πολλές χώρες και κυρίως στις αγορές των ΗΠΑ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

15

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΕΣ ήταν από τις πρώτες που ξεκίνησε προσπάθειες για την καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων ήδη από το 1983.

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών εξάγοντας σχεδόν το 100% του ελαιολάδου που παράγει σε χώρες του εξωτερικού ενισχύει σημαντικά την οικονομία της χώρας καθώς και το εισόδημα των παραγωγών της Αιγιαλείας.

11

 

Παρών στην απονομή των βραβείων ήταν και ο γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτης Μαλέλης που είναι γνωστό ότι με την προβολή του στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα.

19

 

00000

 

0

 

0777