Ξεσπά ο Γιώργος Μαρίνος: «Δε ζω σε γηροκομείο»

Της Δέσποινας Μαλέλη

«Δε ζω σε γηροκομείο. Είμαι καλά και μένω στο σπίτι μου στη Βούλα».

Είναι τα λόγια του Γιώργου Μαρίνου και τα μεταφέρει αποκλειστικά στο star.gr, ο στενός του φίλος, Βασίλης Θωμάκος. Με την απάντηση αυτή ο γνωστός showman θέλει να δώσει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και τον θέλουν να περνάει δύσκολες στιγμές.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μαρίνος ζει σε γηροκομείο της Γλυφάδας και ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ωστόσο ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι έμενε στο Σπίτι του Ηθοποιού και ότι ο ίδιος δε θυμάται τίποτα από το παρελθόν, καθώς επίσης και ότι δεν αναγνωρίζει ούτε τα οικεία του πρόσωπα. Όλα αυτά μέσω του καλού του φίλου διαψεύδονται.

Ο μόνος λόγος που δε βλέπουμε πουθενά πλέον τον αγαπημένο showman είναι γιατί όταν σταμάτησε το θέατρο, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί χώρος στους νέους ανθρώπους.

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.