Ξεκίνησε η δίκη της 17χρονης που σκότωσε τη φίλη της στο Μαρούσι

104

Ξεκίνησε η δίκη της 17χρονης που σκότωσε τη φίλη της στο Μαρούσι

Πρώτος μάρτυρας στη δίκη ήταν η μητέρα του θύματος

Κεκλεισμένων των θυρών ξεκίνησε στο δικαστήριο ανηλίκων η δίκη της 17χρονης, που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 22χρονης φίλης της στο Μαρούσι τον Δεκέμβριο του 2022 με 40 μαχαιριές.

Πρώτη μάρτυρας στη δίκη ήταν η μητέρα του θύματος που μίλησε για τις σχέσεις των δύο κοριτσιών.

Ο Αλέξης Κούγιας που είναι ο δικηγόρος της νεαρής κατηγορούμενης ανέφερε στο Star ότι πρόκειται για ένα δράμα και ότι είναι μία δύσκολη δίκη που θα κρατήσει πολλές ημέρες.

Το χρονικό του σοκαριστικού εγκλήματος

Όπως είχε πει στην απολογία της η 17χρονη, με την 22χρονη είχαν ερωτική σχέση και εκείνη την έπεισε να κάνει αλλαγή φύλου.

Το μοιραίο βράδυ τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν στο σπίτι της 17χρονης για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της 22χρονης. Όμως, κάποια στιγμή, η 22χρονη εξομολογήθηκε στη 17χρονη ότι ήταν ερωτευμένη με κάποιον και τότε ξεκίνησε ο καυγάς. «Η Μ. ήταν παγερή και μου είπε πως έχει ερωτευτεί κάποιο αγόρι. Ένιωσα προδομένη, νευρίασα και την έβρισα. Λογομαχήσαμε έντονα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μας» είχε πει χαρακτηριστικά η 17χρονη που στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε στο θύμα 40 μαχαιριές.

Η συγγνώμη της οικογένειας της 17χρονης

Λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία της 22χρονης, η οικογένεια της ανήλικης, με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η κόρη τους λάμβανε μακροχρόνια αγωγή για τα ψυχικά προβλήματα που είχε, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να θεραπευτεί.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της, έκανε αναφορά για μια σχέση «η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας». Είχαν επίσης εκφράσει την οδύνη τους στην οικογένεια της 22χρονης κι τόνιζαν πως «ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους, θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».